Renault Kangoo be bop

Renault Kangoo be bop

ČVRSTO vezan uz Kangoo Compact Concept prikazan prošle godine u Frankfurtu novi be-bop je prinova u Kangoo obitelji. Simpatičan MPV donosi kompaktnu izvedbu modela dodatno obogaćenu atraktivnom opremom.

Izvana se be-bop nameće simpatičnim izgledom, dok od posebnosti u prvi plan upada pomični krov. Svega 3,871 metara dugačak Renaultov novitet može se podičiti dvobojnom karoserijom, kao i mnogim stilskim detaljima poput redizajniranih odbojnika, crne maske svjetala i 16-inčnih aluminijskih naplataka.

Spomenimo i podnicu koja je postavljena 20 mm više, pa se ovom izvedbom Kangooa možemo uputiti i izvan asfalta.

Za razliku od izvornika na ovoj izvedbi stražnja sjedala su postavljena 9 cm više čime je dobiven dojam veće prostornosti, ali i bolje iskorišten stražnji dio vozila. Ista se mogu neovisno podešavati, a iza njih se nalazi 174 l prtljažnog prostora, proširivog do maksimalno 1.462 l. Priču o stražnjim sjedalima zaokružuje mogućnost pristupa putem prtljažnika, zahvaljujući povećim stražnjim vratima, ali i koncepciji sa slobodnim središnjim prostorom širine 24 cm. Naime, ovdje se radi o četverosjedu s dva individualna sjedala straga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča za sebe je krov sa staklenim umecima i pomičnim stražnjim panelima. Sveukupno, zajedno s bočnim prozorima radi se o gotovo četiri "kvadrata" staklenih površine. Pritom je moguće voziti se i s otvorenim pogledom u nebo, bar kad su u pitanju oni straga.

Kad se pojavi u prodaji Kangoo be bop će se nuditi u tri motorne izvedbe. Naglasak je stavljen na dizelaše u obliku 1.5 dCi sa 85 KS (200 Nm, 5,3 l/100 km), odnosno 105 KS (240 Nm, 5,4 l/100 km), dok je jedini dostupan benzinac 1.6 sa 105 KS (148 Nm, 7,7 l/100 km).


 
Be bop je prvi Kangoo kojeg se može opremiti Carminatovom navigacijom, a koja uključuje sedam-inčni LCD zaslon u 16/9 formatu i bluetooth povezivanje. Što se pak povezivanja gadgeta tiče be bop nudi sve, konekciju za USB, MP3 player i iPod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara