Renault Velsatis na crvenom tepihu u Cannesu

RENAULT je već četvrt stoljeća službeno prijevozno sredstvo filmskih zvijezdi u Cannesu. Ovogodišnji, 60. po redu filmski festival u Cannesu nije izuzetak.

Tijekom održavanja filmskog festivala, od 16. do 27. svibnja, Renault će kao službeni partner organizatoru na raspolaganje dati 83 plava Velsatisa, koji će služiti isključivo za prijevoz filmskih zvijezdi do čuvenih stepenica festivalske palače

Partnerstvo s filmskim festivalom u Cannesu, sklopljeno 1983. g. predstavlja suradnju Renaulta sa svijetom filma, a proizvođaču automobila osigurava prepoznatljivost marke i samog Vel Satis. Vjerni parter kinematografije, Renault i njegova "vozila za filmove" predstavljeni su 2006. u 27 dugometražnih filmova. Među posljednjim ulogama na filmskom platnu su  Poltergay s Clovisom Cornillacom, Mister Bean II s Rowanom Atkinsonom i Les amitiés maléfiques s Malikom Zidijem.

Vozila game Renault također su zvijezde malih ekrana, a u Francuskoj se na televiziji pojavljuju u mnogim filmovima i serijama, poput Brigade Navarro, R.I.S., Centrale Nuit, P.J, itd. Renault ne poznaje granice kad je kinematografija u pitanju, pa će tako Espace biti zvijezda filma Rush Hour III u američkoj produkciji čija premijera je tempirana za drugu polovicu godine. Također, Renault je partner brojnih drugih filmskih festivala poput Festivala filma u Istanbulu ili Festivala francuskog filma u Moskvi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara