Revija seksi mode na dodjeli MTV nagrada

CRVENI tepih glazbene fešte ovoga puta pretvoren je u modnu pistu na kojoj su pop zvijezde pokazivale svoj modni stil i otkrivale ljepotu svojih mladih tijela.

Gotovo sve pjevačice nosile su super kratke minice od kojih su modni kritičari pohvalili elegantnu Kelly iz grupe "Destinys Child" a ovoga puta u bijeloj minici s obiljem bisera na vratu i rukama nije razočarala ni Britney čija je stilistica napokon počela zarađivati svoju plaću.

Christina Aguilera zagrnula se nekakvom kreacijom od crvenog perja kao da je htjela potvrditi svoju nedavnu izjavu "neka me zovu droljom ako to znači da sam snažna žena".

Ashanti (naslovna fotografija) je s par krpica povezanih bliještavim lančićima pokrila intimne dijelove i razgolitila pupak,a Beyonce je s dubokim dekolteom pokazivala grudi što je već odavno viđeno kod njene starije kolegice Jennifer Lopez.

Tenisačice sestre Williams dokazale su da se pored sporta mogu baviti i modom iako je Serena uprskala svoju seksi crnu kreaciju noseći tenisice.

Mlade zvijezdice Avril Lavigne i Kelly Osbourne nabacile su nekakve tinejdžerske krpice i paparazzima pokazale srednji prst kao poruku da se ne brinu previše o svom odijevanju.
Beyonce


Christina


Britney


Kelly


Venus i Serena

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara