Strastveni poljupci Madonne, Britney i Christine

UZ OČEKIVANE nagrade gledatelji u New Yorku uživali su u do sada neviđenom show programu koji su im izveli njihove najomiljenije zvijezde.

Počelo je vatreno kada su Madonna, Britney Spears i Christina Aguilera izvele stari hit kraljice popa "Like A Virgin", a starija kolegica poljupcima je obasula svoje nasljednice.

Strastveno je poljubila Christinu, a nimalo iznenađenoj Britney uvalila je jeziku u usta.

Bijesni Eminem koji u svojim pjesmama napada sve i svakoga ovoga puta se odlučio na pozornici obračunati s nedužnom lutkom u kojoj je "ubio Boga" snažnim boksačkim udarcima.

Seksi Beyonce ispipali su nabildani maskirani plesači uz zgražanje njene mame koja bi željela da se ona odijeva i ponaša poput čedne djevice.

Producenti nisu imali velikih problema s inače razmaženim zvijezdama pa su im lako ispunili postavljene zahtjeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Busta Rhymes je tražio da ga u garderobi čekaju dvije kutije prezervativa, Ja Rule šest boca najskupljeg šampanjca, a Pink je zbog obilnog znojenja naručila čak 48 ručnika.

Shakira se plašila da joj se ne pokvari izrazita šminka na usnama pa su joj morali osigurati slamčice za ispijanje pića.

Justin Timberlake koji je u vezi s glumicom Cameron Diaz nije poput macho Buste zahtijevao kondome već se kao veliko dijete zadovoljio konsolom s Nintendo igricama.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara