Rihanna se u Beogradu izvijala pred 18 tisuća fanova

TRENUTNO najveća tinejdžerska glazbena heroina nastupila je u beogradskoj Areni nakon brojnih tehničkih poteškoća i čak dva sata kašnjenja, no fanovi su joj s prvim taktovima "Umbrelle" sve oprostili, pa čak i činjenicu da je pjevala pola sata kraće od najavljenog. "Beograde, kako ste? Volim buntovne tinejdžere, prvi put sam ovdje i vi ste divni. Volim vas", poručila je mladim obožavateljima i bacila ih u trans.

Neviđena gužva u beogradskoj Areni uoči Rihanninog koncerta odgodila je dugo očekivani spektakl na dva sata - zbog naguravanja fanova popustila je, naime, zaštitna ograda ispred pozornice, pa zvijezda nije htjela izaći na scenu dok "svi sigurnosni uvjeti nisu zadovoljeni". "Očekivala sam najviše osam tisuća ljudi, a došlo vas je više od 15 tisuća. Nevjerojatna ste publika i ovaj ću koncert pamtiti zauvijek", poručila je ljepotica s Barbadosa beogradskoj publici.

Popušili fotoreporteri

Plejada hitova s albuma "Good Girl Gone Bad", scenski efekti i Rihannino izvijanje ostavili su prisutne bez daha, no predstavnici medija bili su nezadovoljni tretmanom i činjenicom da su organizatori strogo zabranili fotografiranje zvijezde dok je na pozornici. "Koliko je Rihannin nastup bio profesionalan i zadovoljavajući, toliko je utisak pokvarila činjenica da uredno akreditiranim fotoreporterima nije omogućeno slikavanje njezinog nastupa, što je svakako nedopustivo", slažu se novinari koji su pratili koncert pop zvijezde.

Inače, Rihanna je u Beograd stigla jučer oko podneva, i to redovnim letom, pa su je u zračnoj luci prepoznali samo najvjerniji obožavatelji, no zvijezdi nije bilo do druženja, već je htjela razgledati prostor beogradske Arene. Odsjela je u hotelu Hajat, čije se osoblje pripremilo na uobičajene zvjezdane zahtjeve, a Rihanna je zatražila tek vodiča za razgledavanje kulturnih znamenitosti Beograda.

D.K./Blic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara