Rihanna želi postati filmska zvijezda

Rihanna želi postati filmska zvijezda

NAKON što je postavila novi glazbeni rekord s pjesmom "Umbrella", koja je na vrhu bitanske ljestvice singlova provela čak deset tjedana, 19-godišnja pop zvijezda želi početi filmsku karijeru, pa se nada skorašnjim pozivima producenata kako bi i na velikom platnu mogla slijediti Beyoncu, koju, prema mnogima, besramno kopira.

Hitom "Umbrella" ljepotica s Barbadosa potvrdila se kao novi relevantni pop izvođač na svjetskoj glazbenoj sceni, pa hrabro korača prema početku filmske karijere. Iako još nije objavljeno u kojem će filmu Rihanna debitirati, američki mediji pišu kako ovih dana dobiva brojne ponude producenata koji u njoj vide "nevjerojatni glumački talent".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica ne skriva divljenje prema Madonni, koja joj je oduvijek bila uzor u svijetu showbussinesa, ali isto tako odbacuje usporedbe s Beyonce, od koje je nedvojbeno pokupila plesne pokrete kojima na turneji osvaja tisuće obožavatelja. "Nas dvije smo potpuno različite, i vokalno i pojavno. Imamo različite puteve, ali istog producenta, zato nas mediji uporno povezuju", kaže Rihanna.

Za većinu hitova Beyonce i Rihanne zaslužan je, naime, Jay Z, koji je svojedobno izjavio kako mu, barem u poslovnom smislu, "biti između dvije vatre". "Imam jasnu viziju i jedne i druge, pa ne dolazim u situaciju da ne znam kojoj bih ponudio pjesmu. Nasreću", kaže Jay Z, za kojeg se svojedobno pisalo da osim u glazbenom, s Rihannom "surađuje" i na drugim područjima.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara