Rita Ora objavila fotke u badićima, pažnju ukrale njene bradavice

Rita Ora objavila fotke u badićima, pažnju ukrale njene bradavice
Foto: Instagram

POPULARNA pjevačica Rita Ora se fotografijama u pripijenom bikiniju prisjetila toplijih i bezbrižnijih dana te je u svojim obožavateljima probudila ljetnu nostalgiju.

"Zašto ove fotke od ljeta nisam objavila ranije, nikad neću znati. Na 16-satnom sam letu iz Dubaija za Los Angeles pa gledam stare fotografije i mislim si kako moram podijeliti kako je bilo lijepo na odmoru u Grčkoj. Odlično mi je bilo i stvarno sam blagoslovljena što oko sebe imam ljude koji su dragi. Nema ništa ljepše nego ništa ne raditi na odmoru. Dobro, to nije posve istina jer sam morala otići do Berlina na nastup, ali sam se odmah nakon toga vratila u ovu rajsku vilu", napisala je Rita sjetno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RITA ORA (@ritaora)

"Tako si prekrasna", "Savršena si, udaj se za mene" , Da je bar sada ljeto", "Genijalna si, hvala što dijeliš svoje predivne trenutke s odmora. Volimo te vidjeti sretnu i opuštenu", samo su neki od komentara njenih pratitelja koji su s oduševljenjem

Prisjetimo se, među brojnim koncertima koje je održala ovo ljeto, Rita Ora je zapjevala i u Zadru te je svojim nastupom izazvala brojna negodovanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara