Rješite se "neprijatelja"

TOPLI mjeseci su pred nama, vrijeme je kada pripadnice nježnijeg spola intenzivno razmišljaju o svojoj formi - suvišnim kilogramima, mlahovoj koži, celulitu... I ove godine pomoć nude Laboratoriji Vichy čiji je novi proizvod predstavljen u petak u zagrebačkom restoranu Mono. Serum Lipocure je obećavajući - za oko 20% manje celulita već za 14 dana.

Razloga nastanka celulita je više, može biti i naslijeđen, a i oblici mu variraju od žene do žene. Radi se o masnim stanicama, stisnutim i uhvaćenim u vlaknastu mrežu potkožnog tkiva. Pri nakupljanju masnoća one rastu i pritišću površinu kože koja postaje nepravilna i puna jamica, tzv. narančina kora. Uz pravilnu prehranu, puno kretanja ili još bolje sportskih aktivnosti, nije zanemariva pomoć proizvoda koji su klinički ispitani.

Lipocure je kombinacija mangana i staničnog aktivatora Adrenalysea, koji obnavlja površinu kože i ravna valovit izgled narančine kore. Mangan je od ključnoga značaja jer omekšava mrežu vlakana u čijoj su dubini uhvaćene masne stanice te razbija naslage celulita. Patentirana formula Adrenalysa djeluje neposredno na masne stanice, potiče razgradnju nakupljenih masnoća i djeluje poput pregrade za lipide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vichyjev novi proizvod ovog proljeća na policama ljekarni pridružit će se proizvodima Lipostretch i Liposyne koji također pomažu u borbi protiv celulita. Lipostretch je proizvod za učvršćivanje kože, a prvenstveno je namijenjen ženama čija težina često oscilira što pak negativno utječe na elastičnost kože.

Liposyne je već poznat na tržištu kao sredstvo koje učinkovito smanjuje opseg bedara i djeluje protiv ponovne pojave celulita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara