Ruski specijalci štite Tatu

NAKON što ih je na koncertu u Češkoj iznenadio muškarac s nožem, Tatu su odlučile više poraditi na vlastitoj sigurnosti, pa će ih odsad čuvati bivši ruski specijalci.

Britanski tabloid Daily Star piše kako su se djevojke nakon napada manijaka s nožem toliko uplašile da su od svog menadžera tražile dodatne mjere zaštite. Ivan Shopalov, menadžer Tatu-a, brzo je odgovorio upošljavanjem nekoliko bivših vojnika iz ruske specijalne jedinice Spetsnaz, koji će biti zaduženi za sigurnost djevojaka.

Neimenovani izvor blizak Tatu-u izjavio je za britanski tabloid kako su "djevojke očito kontroverzne ali nisu očekivale ispade mržnje poput onog kojeg su doživjeli. Ovaj zadnji incident ih je prilično potresao, pa su zato zatražile da ih netko pazi 24 sata na dan. Njihov menadžment je pristao na to, jer je njihova sigurnost ipak iznad svega".

No, usprkos napadu nožem djevojke će i dalje nastaviti s praksom pozivanja publike na pozornici pri svojim nastupima.

"Djevojke se vole zabavljati sa svojim fanovima i neće prestati to činiti zbog jednog ili dva luđaka, ali ipak žele najbolju moguću zaštitu kako bi se izbjegla moguća tragedija" - dodao je izvor blizak bendu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara