Russell Crowe grubijan s violinom

NAKON uloge u "Gladijatoru", australski glumac kao da se i u privatnom životu poistovjetio s žestokim tipom iz filma pa se često znao posvađati i šamarati s poznatim i nepoznatim osobama.

Nakon nekoliko mirnijih i ozbiljnijih uloga Russell se u novom filmu "Master And Commander" ponovo vraća u akciju kao francuski zapovjednik ratnog broda u vrijeme Napoleona.

U knjizi Patricka O Briana, po kojoj je film snimljen, kapetan Aubrey je grdosija od čovjeka pa se Crowe počeo debljati za tu ulogu, ali ga je redatelje Peter Weir na vrijeme upozorio da je drugačije zamislio njegov lik jer ne želi da on i njegov filmski prijatelj znanstenik ispadnu na platnu "kao morski Stanlio i Olio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell je na brzinu nabildao mišiće, ali najteže mu je bilo naučiti svirati violinu jer je naigled grubi vojnik u biti nježna duša.

Slavni glumac tvrdi da je prvenstveno pristao na tu ulogu zbog redatelja Weira uz čije je filmove "Svjedok" i "Galipolje" odrastao i dodao "kako u tom poslu treba vraćati dugove ljudima koji su nešto učinili za vas".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara