Sandra Perković plijenila pozornost u čipki, držala za ruku splitskog pjevača

Sandra Perković plijenila pozornost u čipki, držala za ruku splitskog pjevača
Foto: Sonja Dvornik

PROSLAVLJENA olimpijka Sandra Perković našla se u glavnoj ulozi na snimanju spota grupe Best, čiji je pjevač mladi Splićanin, Marino Jay. Zasad su objavljeni samo kadrovi na kojima se Sandra i Marino drže za ruke, no grupa Best najavljuje da će i spot uskoro ugledati svjetlo dana. 

Prijateljstvo između Sandre i Marina traje već neko vrijeme i kako ona kaže, kliknuli su na prvu. Pjesma "Anđeli", koja je ujedno i deveti singl grupe Best, nastala je prema glazbi i stihovima Igora Ivanovića, a za kadrove i spot zaslužni su Bruno Bilonić i Dragan Novaković. 

Sandra je novom ulogom pokazala kako nije samo sportašica svjetskog kalibra, već se snalazi i u glumačkim vodama. Plijenila je pažnju anđeoskim izgledom u bijeloj haljini, a oduševljeni prolaznici su je pozdravljali na svakom uglu.

"Prije svega, održala sam svoje obećanje i sudjelovala u ovom projektu jer smatram da je za svako prijateljstvo bitno da se pojedinac – prijatelj, drži svoje riječi. Uživala sam na snimanju spota, baš smo se lijepo zabavili i odradili divan posao. Vrijeme je bilo prekrasno, a Split neodoljiv i temperamentan kao i uvijek", kaže Sandra.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara