Sapunica "Gotovčevi" ide dalje: Simona pobjegla k mami u Brežice "naći mir i sreću"

Tekst: I.M.
Foto: Jure Mišković, Marija Mihić/Cropix

SAPUNICI "Gotovčevi" ne nazire se kraj. Nakon što su im svu medijsku pažnju tijekom kolovoza oduzimali Dolores Lambaša i Dikan Radeljak, Ante i Simona su se odlučili na naslovnice vratiti u svom stilu - svađama i skandalima. Prvo se govorilo o obostranim prevarama pa se povlačilo pitanje razvoda, a onda su ponovno počeli glumiti idilu - Simonica je tvrdila kako se ona i Ante "vole više no ikad" i o eventualnom razvodu nema ni govora, da bi naposljetku Simona pobjegla k mami u Sloveniju.

"Tako mislim da je najbolje i za Gabrijelu i mene"

"Istina je. Ne živim više kod Ante. Prije deset dana sam se preselila k mami u Brežice. Ja i Gabica smo sad tamo i uživamo. Razlog za moj odlazak u Sloveniju, da živim kod mame, je prvenstveno mir i sreća. Tako mislim da je najbolje i za Gabrijelu i mene, prvenstveno za Gabrijelu", rekla je Simona u IN magazinu, a medijske napise o tome kako su njihove svađe samo predstava za javnost, komentirala je riječima: "Nemam kome šta dokazivati. Hoću li ja njega za stvarno ostaviti ili neću. Meni nema tko pravo reći vrati mu se ili ne vrati mu se. Ovaj put isključivo ja razmišljam svojim razumom".

Podsjetimo, prije otprilike dva tjedna uplakana Simona se obratila medijima govoreći kako više ne može trpjeti to što je "Ante vara s flundrama". Požalila se da živi kao ropkinja, da je vjenčani prsten bacila u smeće i da ljubavi više nema, a zajedno su samo zbog reality showa "Gotovčevi". Ante je te njene navode nazvao "velikim nesporazumom" te je dodao kako je Simonica bila samo "pijana i bijesna".

"Ubit ću se! Saznao sam da Simona ima ljubavnika već godinu dana"

Potom se pisalo da je Ante pokupio stvari i otišao iz zajedničkog apartmana u Petrčanima te prespavao kod prijatelja, da bi nas prošlog petka očajni Ante, gotovo u suzama, nazvao i rekao da će se ubiti jer je otkrio da ga Simona vara: "Ubit ću se! Saznao sam da Simona ima ljubavnika već godinu dana. Ime, prezime, sve znam. Simona se kune u Gabrijelu da lažem, ali jučer su mi javili da su krenuli iz Splita za Zagreb i viđeni su u Tkalčićevoj". Kako će ova sapunica završiti, gledatelji će vjerojatno saznati tek kad se reality "Gotovčevi" počne prikazivati na malim ekranima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara