Sarah Jessica Parker tuguje za Alexanderom McQueenom

Sarah Jessica Parker tuguje za Alexanderom McQueenom

Tekst: P.R.
Foto: JLP

SARAH JESSICA PARKER je u šoku zbog smrti dizajnera Alexandra McQuenna.

"Šokirana sam i shrvana tugom zbog smrti velikog genija. "Moje misli, srce i molitve su s njegovom obitelji te sa svima koji su surađivali s njim ili radili za njega", rekla je zvijezda serije "Seks i grad" koju je McQueen, za svečanu premijeru spomenutog filma, odjenuo u elegantnu zelenu haljinu.

"Crveni tepih neće biti isti bez njega"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je haljina bila predivna. Kao, uostalom i sve ono što je Alexandar radio. Njegove su kreacije bile inspirirajuće, briljantne, nevjerojatne i originalne. Nikada nije postojao netko kao on. Niti će ikada više postojati", zaključuje glumica.

"Tragično je to što je, unatoč svoj slavi i uspjehu koji je postigao, Alexandera čekalo još puno više. Toliko je toga još mogao napraviti", rekla je Sarah i dodala kako ga je bila čast poznavati te da će svima neizmjerno nedostajati.

Anna Wintour: Alexander je bio jedan od najvećih talenata u svijetu mode

Osim nje, svoju tugu i šok o tragičnoj smrti britanskog dizajnera izrazile su i ostale zvijezde. Heidi Klum je izjavila kako je on bio jedan od najtalentiranijih ljudi u svijetu mode, ali i općenito. Dama bez dlake na jeziku i oštrog pera, glavna urednica "Voguea" Anna Wintour smatra kako je McQueen bio jedan od najvećih talenata svoje generacije te da je u svojoj kratkoj karijeri ostvario značajan utjecaj u svijetu mode.

Poruke podrške obitelji i žaljenje zbog smrti dizajnera cijelog dana na društvenim mrežama i profilima pišu i Dita Von Teese, Katy Perry, Kim Kardashian, Kelly Osbourne, Tyra Banks i Donatella Versace.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara