Schwarzenegger i Linda Hamilton vraćaju se u novom Terminatoru: Mračna sudbina

Schwarzenegger i Linda Hamilton vraćaju se u novom Terminatoru: Mračna sudbina
Foto: Press

PROŠLO je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u novom nastavku ćemo gledati legende iz prvog filma.

Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) vraćaju se svojim ulogama u novom filmu Terminator: Mračna sudbina. Redatelj  filma je Tim Miller (Deadpool), a producenti vizionari James Cameron i David Ellison. 

Tim se nada kako će se serijal o Terminatoru vratiti korijenima, a imat će i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije.

"Sada je to isplivalo na površinu… Prva dva filma o terminatoru koja sam napravio bavila su se tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Zato sam vrlo uzbuđen jer ćemo predstaviti ideju priče koja ima smisla u sadašnjosti", izjavio je Cameron."Prvi filmovi su relevantniji danas nego li u vrijeme kada ih je (Cameron) napravio. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo", dodaje Miller.

U ostalim ulogama su Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.

TERMINATOR: MRAČNA SUDBINA, u distribuciji Blitza, u kina dolazi pretpremijerno 30. listopada i to u najboljim formatima IMAX i 4D, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajnama kina ili online.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?