Seksi fotografije Maje Šuput su poklon fanovima za Valentinovo

Tekst: P.R.
Foto: Biljana Gaurina / Cropix, privatne fotografije

BLIŽI se Valentinovo, a da poznati ne misle samo na svoje bolje polovice dokazala je Maja Šuput koja je kao poklon svojim fanovima poslala pusu sa snimanja seksi fotografija povodom Dana zaljubljenih.

"Fotografije smo snimili vrlo brzo i sviđa mi se kako su ispale", rekla nam je Maja koja smatra kako svakodnevno treba pokazivati ljubav, a upravo je i to učinila svojim fanovima. S obzirom na veliku crvenu mašnu i vrpcu kojima je sakrila strateška mjesta te zavodničkim pogledom, nedjeljni poklon obožavateljima platinaste pjevačice je i više nego pogođen. Kad tome pridodamo crno-bijele fotografije u stilu slavne Merlinke snimljene prije par dana i samcima će Dan zaljubljenih lakše leći.

"Volim se grliti i ljubiti i jako sam romantična"

Ljubav treba pokazivati svakodnevno, jer je lijepo kada te se netko sjeti, smatra Maja koja za sebe kaže kako je jako romantična. "Svi koji me poznaju znaju da sam nepopravljivo romantična. Ali mi je izjava da je svaki dan Valentinovo glupa. Mislim da godišnje ne bi trebali pokazivati ljubav na samo jedan dan", smatra Maja. 

"Svaki dan bi trebao biti lijep i svaki dan bi se trebali voljeti, grliti i ljubiti", rekla nam je Maja i dodala kako je ona upravo takva. "Ja stalno grlim i ljubim, to je lijepo. Lijepo je nekome pokazivati da ti je stalo. Za one koji to ne stignu svaki dan tu je Valentinovo. Ove godine se odlično poklopilo da pada na nedjelju pa će tako svi moći cijeli dan provesti sa svojim voljenima, ostati u krevetu ili što već", dodaje Maja.

Maja šalje puse i najavljuje najbolji spot u karijeri

Osim puse, Maja svojim fanovima poručuje i da se u ovim hladnim danima zagriju njezinim aktualnim singlom "Ljubi me" koji će ih držati na nogama do objave nove pjesme. Novi singl izlazi za nekoliko dana, dok je snimanje spota nakratko odgođeno zbog vremenskih (ne)prilika. 

"Bit će to najbolji videospot u mojoj karijeri", ponosno nam je rekla Maja. "Samo čekamo malo toplije vrijeme jer radnja spota zahtjeva dvodnevno snimanje na otvorenom što sada nije moguće", dodala je Maja koja užurbano radi i na završetku svog petog studijskog albuma.

"U nedjelju ću biti s nekim negdje"

Vikend će provesti radno, večeras pjeva na Samoborskom fašniku, dok će u subotu nastupati u Crikvenici. U nedjelju je slobodna, ali nam ipak nije htjela reći s kim će provesti Dan zaljubljenih. "Neka ta informacija ostane tajna. Idem s nekim negdje i to je sve što ću reći", bila je tajnovita Maja. Dodala je i kako je kroz sve ove godine doživjela puno lijepih iznenađenja povodom tog dana i da su sva bila lijepa. Vjerujemo da će i ovogodišnje biti za pamćenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara