Seksi look "na brzaka"

Seksi look "na brzaka"
ULETIO vam je izlazak snova, samo ostali ste totalno nepripremljeni, a vrijeme ističe. Kako od običnog napraviti najbolje u sat vremena?

Kratki scenarij:

Izlazite za sat vremena a još niste ni počeli sa čuvenim ženskim spremanjem. Vikleri, maske, pakunzi, peeling, Zvončicin prah i ostale čarolije ostavite za neku drugu priliku. Vrijeme je novac, i znači otvorenu mogućnost da upoznate princa u bijelom Mercedesu ukoliko ga dobro iskoristite. Vrijeme (a i princa uskoro)

Dakle, shvaćate da je frka-panika, a pola borbene opreme nedostaje. Onu božanstvenu koktel haljinu vam već mjesecima jedu moljci u frendicinom ormaru, štiklici je pukao remenčić a pudrijeru bi već mogi dati u arheološki labos zbog opravdane sumnje da je ljeta 96. u njoj završio tragično preminuli komarac.

I dok se panika u vama nakuplja već ste mogli otvoriti tuš koji živce čuva, posegnuti za novim gelom za tuširanje luksuznog naziva i upaliti omiljenu glazbu koja će vam izlazak iz tuša pretvoriti u hodanje modnom pistom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znatno opušteniji dolazite pred ogledalo, ručnik pada a u rukama vam je baby ulje nježnog mirisa ili mlijeko za tijelo omiljenog proizvođača. Mirisi vas okružuju dok senzualnim kretnjama nanosite blagotvornu tekućinu po tijelu i već se osjećate kako bi Mariah Carey rekla, Like Million Bucks.

Procedura se nastavlja na masažu tjemena, fine gelove, hidratantnu kremu i make up po izboru. Poanta je da ukoliko želite postići efekt seksipilnosti, morate početi od same sebe. Nema tog dekoltea koji će fiksirati poglede ako se iznad njega ne smiješi lice samosvjesne žene. A ako vam ta karakteristika nije urođena, uvijek postoje mali trikovi kojima možete pribjeći.

Pri prelasku na oblačenje pobrinite se da bar jedan odjevni predmet budi u vama božicu seksa. Bilo to seksi donje rublje, svilene čarape, kašmirski šal ili vrtoglave potpetice, uvijek nađite oslonac u garderobi. Ako ne u garderobi, onda u nakitu, parfemu ili torbici. Odijelo možda ne čini čovjeka ali ga zasigurno upotpunjuje.

Ako ste u nedostatku prikladne odijeće, uvijek možete posegnuti za vječnim jeansom čiju je seksipilnost prepoznao i Calvin Klein kada je Brooke Shields još 80-ih angažirao za seksi kampanju Ništa me ne dijeli od mojih kalvinica. Bio taman, ispran, stretch ili trapez, jeans se prilagođava svakom vašem zahtjevu i gotovo svakom odijevnom predmetu.

Za sportski look posegnite za jednostavnom dolčevitom čistih tonova te niže potpetice ili gležnjerice. Eleganciju će naglasiti crna uža majica i cipelice ala Carolyne Kennedy, a sex appeal postignite uskim svijetlim trapericama i vrućim i originalnim prorezom čiji efekt nadopunjava odgovarajuća obuća.

No, ne zaboravite da je tanka linija između stila i kiča, a dijeli je samo umjerenost. Ako naglašavate donji dio tijela gornji ostavite neutralnim i obrnuto. Slično kao i kod make up-a. Osim ako se radi o kompletima, savršenom tijelu ili kostimu za Halloween.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara