Šelendić Malinu izbacio iz stana?

Tekst: V.V.
Foto: FHM

TEK što se pojavila vijest o trudnoći Maline Grahek, stižu nova, jednako "šokantna" nagađanja o vezi na relaciji Grahek-Šelendić. Naime, kako je Nova TV javila, mladi poduzetnik i pripadnik zagrebačke "zlatne" mladeži Malinu je izbacio iz svoje obiteljske kuće u koju se ova nedavno doselila i to najvjerojatnije zbog medijskog skandala koji se zakuhao nakon famozne tuče nje i Antee Kodžoman.

Trudnoća kao najstariji (medijski) trik

Da drama bude veća, Malina, nagađa se, nosi Šelendićevo dijete, a iako reakcije budućeg oca na sretnu vijest još uvijek nisu poznate, izvori bliski paru novinarima tvrde da vjenčanje - samo što nije. Međutim, ovo bi lako mogao biti i stari, obični, popularni medijski trik kojem nerijetko pribjegavaju Malinine kolegice s društvene scene kako bi zadržale pažnju javnosti. Što je istina, a što laž, vrijeme će pokazati i to uskoro, jer Malina ni suze, ni trudnoću neće moći dugo skrivati pred domaćim paparazzima koji ovu mladu damu u posljednje vrijeme prate u stopu.

U međuvremenu, prisjetimo se da Malina, otkako je aktivna na društvenoj sceni, niže same skandale. Osim navedenih, Hrvatica koju je tjednik Globus proglasio najseksipilnijom nedavno se našla u središtu još jednog skandala, preciznije rečeno, ljubavnog trokuta, kada se za Malinino srce preko malih ekrana krenuo boriti folk pjevač na privremenom radu u dijaspori, Josip Ivančić, a u čijem spotu je Malina, također golišava, nastupala.

Dani mira i sreće za Malinu i Šelendića su daleko, daleko...

Međutim, njegove tvrdnje "kako je Malina djevojka puna ljubavi za sve" manekenka je ubrzo demantirala, prvo intervjuom, a nakon toga i fotografijama snimljenima na jahti Gorana i Tatjane Ivanišević, na kojima se jasno vidi koga to Malina ljubi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara