Semafor i Versus - novi programi u klubu Aquarius

OD OVOG tjedna u popularnom zagrebačkom klubu Aquaris kreću dva nova redovna tjedna programa, Semafor četvrtkom i Versus subotom. Klub s vjerojatno najboljim programom odlučio je u novoj sezoni krenuti s dva nova redovna tjedna hepeninga. Oba će svoja premijerna izdanja doživjeti ovaj tjedan.

Prvi od njih, pod nazivom Semafor održavat će se svakog četvrtka, a cilj mu je, kako kažu organizatori, omogućiti ljudima mjesto za izlazak na kojem će se osjećati kao na privatnoj, obiteljskoj zabavi punoj pozitivnih emocija, bliskosti, opuštene atmosfere.

Konkretno, radi se o houseu, i to vocal houseu s komercijalnim elementima kojeg će puštati rezident DJ D2B kojem će podršku pružati Confusion Collective.

Drugi od njih, Versus, održavat će se subotom kada će rezident biti DJ Ludvig, najpoznatiji hrvatski DJ u svijetu, a program će, citiramo, imati uzore u svjetskim klubovima u kojima Ludvig najčešće nastupa – Roxy (New York), Brixton Academy (London), Lust (Tokyo), XS (Berlin).

Inače, radi se o DJ-u koji je nastupao po klubovima Izraela, Tajvana, Japana, Švicarske, Italije, Njemčke, Austrije, Velike Britanije te Sjedinjenih Američkih Država, te je jedini DJ ovog dijela Europe koji objavljuje na najpoznatijoj etiketi Cafe del Mar.

Za prvi mjesec Ludvig najavljuje gostovanja svog Astralis kolege Go Cuta, Kanađanke Lori the Hi-Fi Princess, Austrijanca Max Browna, i najboljeg Malezijskog DJ-a Suresh Nelsona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara