Sestra Nede Parmać: Za uspjeh su potrebni glas i medijsko eksponiranje

Tekst: I.M.L.
Foto: Mikrofon Star

PJEVANJE je oduvijek jako popularno zanimanje, ali ne uspije svatko, unatoč talentu i upornosti, dosegnuti zvjezdani status. Glazbeni reality showovi su iznimno aktualni u posljednje vrijeme, a hrvatsko estradno nebo "krase" različiti pjevački profili. Neki uistinu imaju iznimne glasovne sposobnosti, dok drugi svoju pjevačku karijeru grade i održavaju na skandalima.

Ponukani velikim interesom mladih ljudi, sestra Nede Parmać, Sanja, i njezin suprug Tvrtko Hrelec, odlučili su u Zagrebu otvoriti suvremenu školu pjevanja "Mikrofon Star", koja provodi i program Vocal studia Maraton, koji se kao brand već afirmirao u Rijeci. "Mikrofon Star" je zamišljen kao glazbeno-scensko usavršavanje: objedinjuje satove vokalne tehnike, pjevanja na razglas, pjevanja u studiju, višeglasnog pjevanja, satove scenskog pokreta, snimanje demo snimki, sudjelovanje u raznim ansamblima okupljenim unutar škole, javno nastupanje  i suradnju s vodećim izdavačkim i medijskim kućama.

Drago mi je što je Nikol Bulat napustila Feminnem

Mentori će biti Ivana Kindl, Maja Savić, Sanja Parmać, Neda Parmać, Lidija Iveković, Mirza Tetarić i Ante Grossi, a za kandidate je određena jedino donja dobna granica, dakle, mogu imati iskustva ili biti potpuni amateri, ali ne smiju biti mlađi od 15 godina. Više informacija o školi i audiciji za polaznike koja će se održati sutra, može se dobiti na Mikrofon.hr.

Sanja i Tvrtko su profesori glazbene kulture, a sudjelovali su i u projektu "Hrvatska traži zvijezdu". "Za uspjeh treba raditi na sebi svojim vokalnim sposobnostima, ali potrebno je i medijsko eksponiranje. Ipak je to javni posao", rekla je Sanja Parmać koja se osvrnula i na solo karijeru bivše članice grupe Feminnem Nikol Bulat. "Čula sam njezinu novu pjesmu. To je jedan glazbeni stil koji je ona izabrala. Očito da njoj nije odgovarao Feminnem, kao ni ona Feminnemu. Drago mi je da je napustila grupu", objasnila je Sanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara