Seve opet ostala bez zaručnika?

Seve opet ostala bez zaručnika?

NAKON što su u travnju ove godine uz žestoku svađu navodno popraćenu grubim riječima prekinuli, najeksponiranija Hrvatica i njezin zaručnik Mate, pomirili su se, no pomirenje, ako je za vjerovati glasinama, nije dugo trajalo.

Nije poznato što je kumovalo ponovnom navodnom prekidu para, no sumnja se, kako pišu mediji, na Matinu sklonost flertovanju s drugim djevojkama i Severininu prezaposlenost. Seve je trenutno, naime, na turneji po Hrvatskoj, a iako ju je sve do sada Mate vjerno pratio gdje god bi se pojavila, to više nije slučaj. Mate je Seve pratio na koncert odrađen za vrijeme održavanja ATP turnira u Umagu, no posljednje koncerte odrađuje bez Matine podrške u publici, a sama se pojavila i na filmskom festivalu u Sarajevu, gdje je promovirala film "Pijetlov doručak" u kojemu tumači glavnu žensku ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Službene potvrde o prekidu pjevačice i njezina (bivšeg?) zaručnika još uvijek nema, a Seve bi nakon napornog snimanja albuma tijekom srpnja i kolovoza (na novom albumu surađuje s Goranom Bregovićem i Marinom Tucaković) trebala krenuti na odmor. Severini u posljednje vrijeme, kako se čini, kako na ljubavnom, tako ni na glazbenom planu ne cvjetaju ruže. Njezin koncert u rodnom gradu, u splitskom klubu Tribu, naime, i nije brojio pretjeran broj obožavatelja.

Foto:Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara