Severina: Edo Maajka ili DJ Krmak, meni svejedno

SVEPRISUTNA i svestrana Severina odlučila je čitateljima prvog broja FHM-a objasniti nekoliko stvari i udijeliti par korisnih savjeta. 

Na pitanje o odnosu s Edom Maajkom, Severina je odgovorila "kako nema problem s tim da netko gradi svoju karijeru spominjući njeno ime u bilo kojem kontekstu".

"Nikad se ne bih usudila prva dirati u nečiji lik i djelo, osim ako netko po meni ne hip-hopsa prvi koristeći svoje "jaransko pravo" da svakom saspe u brk što ga ide. Ali nije mi to prvi slučaj da netko gradi karijeru spominjući me u bilo kojem kontekstu. A Edo Maajka, a izvjesni DJ Krmak, meni svejedno. Meni su oni ka dica na tuti, oni se ko nešto ljute. Tu i tamo svoju ljutnju i naplate. Kad je Severina bila cicija? Neka dice. Naša dica, naša radost." - objasnila je Severina svoj stav novinaru FHM-a na pitanje sprema li kakav odgovor Edi ili ga je odlučila ignorirati.

Edo je valjda kada je primao Porine trebao zahvaliti Severini na uspješnoj karijeri.

Ali Seve nije tu zastala, ima ona uvijek još za dodati. Osvrnula se i na svoj filmić i u pokušaju duhovitosti dobacila kako je najveća predrasuda o njoj ta da je dobra u krevetu(!?).  

"Službeni stav Vlade prema Internetu glasi: lijepo je imati emajl (čitaj kako piše) i dobivati isti od drugih. Nije lijepo imati vlastiti film i dobivati isti od drugih...Internetom." - objasnila je Seve.

"Svaki muškarac, bio prosječan ili obdaren, prosječan pogotovo, treba nakon seksa, konkretno sutradan i svaki dan nakon sutradan, biti fin, fin i samo fin s dotičnom, makar se pretvarao i lagao. Iskoristite ovaj savjet i nećete ni znati kakvi će vam se vidici otvoriti i kakve ćete sokove uživati." - kaže Severina.

Ipak, ako ste jedan od onih Hrvata koji se na dotičnu pale, samo to vam neće biti dosta. Ovu divu naime ne zanima prosjek jer joj se, kaže, ne bi isplatilo. Kako joj se ne bi isplatilo, prosudite sami. A uz to, objasnila je kako u njenom životu nije bilo dosadnih frajera i da, iako smo se možda nekad pitali što radi s nekim, taj netko sigurno nije bio dosadan.

Smatra da je nerealno očekivat da će za pet godina biti majka sa četvero ili petero djece, pa se radije prebacila na funkciju premijerke ili na Ured predsjednika kao na "nešto realnije".

Najrealnija je ipak mogućnost da Seve malo previše gleda "ženske" serije pa se ufurala u ulogu emancipirane žene. Samo neka se napokon odluči: je li čedna cmizdravica ili bahata otimačica muževa. Po potrebi, bit će.

S.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara