Severina i Mate prekinuli zbog Bregovića?

Naime, Seve će u nadolazećem vremenu češće odlaziti u Beograd kako bi radila s Bregovićem na planovima za promociju novog albuma koji bi trebao izaći početkom ljeta, s čim nije nimalo zadovoljan Mate.

Prema tjedniku niti Sevini dosadašnji susreti s Bregovićem nisu mu se sviđali, tim više što je ona njega izbjegavala voditi u Beograd te dogovarala susret s Bregovićem dok je Mate morao biti na poslu.  Pri jednom susretu Bregovića i Čuljka, navodno se Bregović prema Sevinom dečku odnosio kao prema pomoćnom osoblju, što je njemu jako zasmetalo.

Čuljku se navodno nije svidjelo ni to što je Severina izvrijeđala Dikana Radeljaka, Vlatku Pokos i Alku Vuicu nakon što je izgubila živce zbog loših kritika Glembayeva.

Severina i Mate Čuljak su se, kako smo doznali, prije 10-ak dana na večeri u jednom zagrebačkom restoranu ozbiljno posvađali, a sukob je, navodno, bio začinjen prilično grubim riječima koje se sad već bivši par nije ni trudio sakriti od ostalih gostiju.

Severina je, prema našim izvorima, već dan poslije promijenila bravu i broj mobitela te za Matu Čuljaka više ne želi čuti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara