Severina na premijeru filma doskakutala u štiklama, štaka više nije fensi pa je ostala doma

Tekst: I.M.
Foto: Neja Markičević/Cropix

SLAVNA štaka, koja je na posljednjim nastupima bila neprestano uz Severinu i koju je pjevačica ponosno nedavno prošetala Beogradom, sinoć nije bila dovoljno fensi da bi je Sevka sa sobom "povela" na premijeru dugoočekivanog nastavka "Seksa i grada". Severina je na sinoćnju premijeru veselo doskakutala u štiklama pa se čini da se njeno koljeno potpuno oporavilo od ozljede i operacije.

Što se sve posljednjih godina dogodilo u životima slavne njujorške četvorke Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Samanthe Jones (Kim Cattrall), Mirande Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis), među prvima su pohrlile pogledati brojne poznate Hrvatice. Sve su svoje "lošije polovice" mahom ostavile kod kuće.

Na premijeri "Seksa i grada 2" su se tako između ostalih našli Nina Badrić, sestre Boudoir, Mirna Maras, Lana Biondić, Matija Vuica, Branka Bebić, Kristina Bradač Smoje, Sanja Duggan, Tončica Čeljuska, Ivica Propadalo, Nikolina Pišek i njena kći Hana te Ivana Vrdoljak - Vanna, koja je došla u društvu supruga Andrije Vrdoljaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara