Severina nakon operacije objavila novi spot - sama je sebi odrezala kosu

Severina nakon operacije objavila novi spot - sama je sebi odrezala kosu
Foto: Promo

KAO što je i najavila na svojim društvenim mrežama, Severina je danas u podne na YouTubeu objavila spot za pjesmu "Daleko ti kuća".

Među svega nekoliko pjesama s novog albuma koje još nisu doživjele ekranizaciju, "Daleko ti kuća" definitivno je najiščekivanija, tim više što su u spotu, kako je i najavljeno, na metaforički način prikazane velike životne promjene.

Jedna od promjena koju je napravila u spotu ostavila je trag i na Severinin život izvan njega, a riječ je o kratkoj frizuri koju su obožavatelji primijetili još kada je objavila fotografije iz New Yorka. Glazbenica si je u spotu sama odrezala kosu, a mnogi fanovi složili su se da joj dobro pristaje.

"Daleko ti kuća" jedna je od 17 pjesama s novog albuma koje su na YouTubeu preslušane već više od 220 milijuna puta.

''Presretna sam što je album najslušaniji u regiji već mjesec dana. Na koncertima traže 'Kumu', 'Fatu' i 'Popila', ali 'Daleko ti kuća' je pjesma koju jako vole. I ja je volim. Napisao ju je Jala Brat, a spot je radio Ljubba. Mislim da će vam se jako svidjeti", istaknula je Severina.

Podsjećamo, Splićanka je prošloga tjedna otkrila da je operirana te da se sada oporavlja kod kuće uz podršku svojih najmilijih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara