Severina naručila vlastiti akt?

SEVERINA se sprema platiti pozamašnu svotu kako bi poznati slikar Adin Heibb ovjekovječio njeno tijelo. Pretpostavlja se da je cifra koju će Seve slikaru isplatiti na ruke oko 185 000 kuna.

Sarajevski slikar navodno je dogovorio posao u kojem će Severina imati otvorene ruke oko odabira poze, boje, kao i ambijenta u kojem će umjetnik njezino tijelo pretvoriti u umjetničko djelo.

Kako piše srpski tjednik Svet, Severina bi se željela priključiti ljepoticama koje je ovaj slikar ovjekovječio na svojim aktovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarajevom kruže priče da će slikar, koji je poznat po svom umijeću slikanja nagih dama, i Severinu slikati golu. No, on sam o tome neće odlučivati, jer će se slika raditi po Severininoj volji. "Severina sve pošteno i uredno plaća, pa ima pravo biti prohtjevna" - objašnjava Hebib.

Naknada za njegov angažman najviše golica maštu Sarajlija, a nagađa se o ciframa koje se kreću od 10 000 do čak 25 000 eura.

Adin Hebib svoje slike cijeni, kako sam kaže, kao novi BMW, pa s obzirom na taj podatak Seve može biti zadovoljna jer će još jeftino i proći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara