Vargek zamijenio Severinu – djevicom Slađanom!

DONEDAVNI zaručnik pjevačice Severine, poduzetnik Srećko Vargek, pronašao je novu simpatiju, i to u liku Slađane, prsate zvijezde OTV-ove emisije "Nightmare Stage" autora Željka Malnara.

Kako doznaju 24sata, Vargek se javio Slađani nakon što je u novom broju Playboya, za koji je Slađana pokazala sve svoje atribute, pročitao kako će bilo kome tko je voljan dati 100,000 eura dokazati da je još uvijek djevica.

Vargek i Slađana poznaju se već neko vrijeme, a nakon što je pročitao njezin intervju u Playboyu, Vargek se javio Slađani i kazao joj: "Evo, dajem ti 100,000 eura".

Poljubac 23-godišnje Slađane i Vargeka snimio je fotograf 24sata, iako bivši Severinin zaručnik tvrdi da je "to sve zezancija".

"Slađa je slatka, neiskvarena cura, vesela, kao da je pala s nekog drugog planeta. Oduševilo me kako je dobronamjerna u ovom idiotskom svijetu time što je rekla da će svoju zaradu od gaže dati prijateljici jer njoj treba lova. To se danas rijetko nalazi. Ona ima osmijeh koji bi trebala podijeliti sa svijetom i takva je kakva je, jednostavno je sjajna." – kazao je Vargek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato koliko je novca Slađana dobila od Playboya, ali se zna da će taj novac iskoristiti za snimanje svog debi albuma.

"Odlučila sam još to probati u Hrvatskoj, dala sam si šansu." – kazala je Slađana, pa dodala kako je napustila ekipu Malnarovog "Nightmare Stagea", jer su ju svi "doživljavali kao ludu".

Foto: (24sata, Playboy)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara