Severina objavila prvu fotografiju nakon operacije: Kod kuće pozirala sa sinom

Severina objavila prvu fotografiju nakon operacije: Kod kuće pozirala sa sinom
Foto: Instagram

NAKON što je prije dva dana završila na operaciji hernije, Severina Kojić nije se oglašavala na društvenim mrežama. Objavila je tek najavu svoje nove pjesme, koja će se pojaviti na YouTubeu u ponedjeljak, no nije bilo privatnih objava.

Kako bi umirila obožavatelje, odlučila je pokazati da je dobro. Pozirala je sa sinom Aleksandrom, a oboje se na selfieju smiješe.

Da je fotografija novijeg datuma, svjedoči Severinina kratka kos<. Kako stoji u najavi koju je medijima poslao njen PR-ovac Davor Grgin, kosu je odrezala sama na snimanju spota za pjesmu "Daleko ti kuća".

Severina je u četvrtak ujutro pratitelje na Instagramu iznenadila fotografijom iz bolničke sobe koju je vrlo brzo obrisala.

"Severina je jučer podvrgnuta rutinskoj operaciji hernije koja joj je već duže vrijeme stvarala probleme u svakodnevnom životu, ali i prilikom nastupa još tijekom prošlog ljeta, zbog čega je neke od njih bila primorana i otkazati budući da su bolovi bili neizdrživi", rekao je u četvrtak Grgin za Index.

"Zahvat je prošao dobro te će Severina već danas biti puštena doma na kućnu njegu uz preporuku liječnika da miruje dva tjedna. Zahvat je obavljen sada kako bi se Severina što prije vratila koncertnim aktivnostima ususret promoviranju najnovijeg albuma ‘Halo’, koji obara sve rekorde slušanosti u regiji", dodao je Grgin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara