Severina otkrila što će biti s koncertom u Zagrebu: Hvala vam na podršci...

Severina otkrila što će biti s koncertom u Zagrebu: Hvala vam na podršci...
Foto: Instagram

PRESUDA kojom je skrbništvo nad njenim sinom prepušteno srpskom poduzetniku Milanu Popoviću donesena je samo deset dana prije Severininog velikog koncerta u Zagrebu koji je najavljen za 7. prosinca, dakle ovu subotu.

Zbog toga su se mnogi obožavatelji zapitali što će biti sa zagrebačkim koncertom te hoće li ga pjevačica uopće biti u stanju održati. Severina je sada objavom umirila sve one koji su kupili karte za zagrebački koncert. Objavila je snimku s beogradskog koncerta na kojoj pjeva pjesmu "Dobrodošao u klub".

"The show must go on", napisala je uz snimku te dodala: "Hvala vam na podršci..."

"Dobrodošli u Arenu Zagrebu 7. prosinca", napisala je i tako najavila svoj sljedeći nastup u sklopu ovogodišnje turneje. Inače, Aleksandar se pojavio na pozornici Severininog posljednjeg koncerta, onog u Beogradu, i to tijekom pjesme "Rođeno moje" koju je posvetila upravo njemu.

Sina viđa svakog utorka i četvrtka i svakog drugog vikenda

Severina je prošlog četvrtka oko 20 sati sina predala Popoviću, a zatim je provela vikend (od subote ujutro do nedjelje popodne) s njim kako nalaže presuda. Osim što će sina viđati svakog utorka i četvrtka između 15 i 20 sati te svakog drugog vikenda od subote ujutro do nedjelje navečer, Severina će mjesečno morati plaćati 1248 kuna svakog 15. u mjesecu na Popovićev tekući račun te platiti 2900 kuna sudskih troškova.

"Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore. Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživjela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, rijetko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je također jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom djetetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka, bez obzira na to što piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je ono Tito rekao: ‘Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim'", rekla je nedavno u intervjuu za Jutarnji list.

"Oprosti što ti nisam stigla ni objasnit što se jučer dogodilo, imali smo puno vażnijih stvari... Gledali smo Toy story 4, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog... Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje... Morala sam te odvesti... Išli smo s osmjehom", napisala je u poruci sinu koju je objavila nakon što ga je predala Popoviću.

Severinu je nakon ove odluke suda podržao velik broj javnih osoba iz Hrvatske, a obitelj njenog supruga Igora Kojića poručila je da je "zločin nakon sedam godina oduzeti majci dijete". Nakon svega toga oglasio se i Milan Popović te poručio da sina ne namjerava voditi iz Zagreba kako su neki nagađali.

"Aleksandar ostaje u Zagrebu i ići će u školu u Zagrebu. Dijete ne ide iz Zagreba", naglasio je u razgovoru za Index.

"Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dijete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi", rekao je naknadno za Dnevnik Nove TV. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara