Severina zabavlja Crnogorce za 60 tisuća eura

MNOGE estradne zvijezde Novu Godinu provest će radno, zabavljajući razdragane mase na uličnim trgovima ili u prepunim diskotekama. Srpski tabloid Svet donio je vodič novogodišnjih nastupa čak stotinu glazbenih izvođača s prostore pokojne Jugoslavije, te otkrio pozamašne cifre koje će zvijezde, prema ustaljenom običaju, pospremiti u svoje džepove.

Najskuplji je ove godine Zdravko Čolić kojem će Podgoričani izbrojati čak 70 tisuća eura za novogodišnji nastup. Odmah iza Čole nalazi se najpopularnija Hrvatica Severina koja će za nastup u Budvi dobiti 60 tisuća eura. Splićanki će društvo na pozornici praviti i Momčilo Bajagić Bajaga, no za razliku od Seve, on će inkasirati "samo" 15 tisuća eura.

Iako je turbo folk zvijezda Goca Tržan na prošlu Staru godinu preko medija doznala da joj je otkazan nastup u Podgorici, ostala je vjerna Crnoj Gori. Ove godine Goca će za više desetaka tisuća eura nastupiti na spektakularnoj zabavi koja će na plovećem hotelu Sveti Stefan 2 trajati puna 24 sata.

Luksuzni brod plovit će od Bara do Kotra i nazad, a prema pisanju Sveta, za doček vlada nezapamćen interes ljudi iz cijele bivše Jugoslavije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara