Severinin odvjetnik: Ono što sam vidio je zastrašujuće

Severinin odvjetnik: Ono što sam vidio je zastrašujuće
Foto: Borna Filic/PIXSELL

PRIVREMENOM mjerom koju je na posljednjoj raspravi donijela zagrebačka sutkinja Tea Golub, maleni Aleksandar Popović od danas živi s ocem. Vijest je za Index potvrdio Severinin odvjetnik Mate Matić.

"Nedavno sam se uključio u ovaj slučaj i mogu vam reći da je ono što sam vidio na zadnjoj raspravi zaista zastrašujuće", kaže Matić. 

"Apsolutno nije bilo nikakvog temelja za ovu odluku. Socijalna skrbnica koja je davno dodijeljena djetetu na sudu je priznala da Aleksandra nije vidjela dvije godine, ali sutkinja je ipak uvažila njezino mišljenje i dijete privremeno mjerom dodijelila ocu", kaže Matić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

"Majka je ipak majka i ova odluka je zastrašujuća, ali ne krivim nikog osim onih koji odluke donose", dodao je odvjetnik.

Potvrdio nam je da privremena mjera na snagu stupa odmah i da je žalba ne odlaže, odnosno Severina odmah mora predati sina Popoviću koji će se dalje brinuti za njegovo zdravlje i školovanje. Najavio je niz kaznenih prijava protiv Popovića, a kaže da će pokušati spriječiti i da Popović Aleksandra odvede u Srbiju, budući da je otac srpsku putovnicu napravio bez punomoći majke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara