Popović: Pitajte Severinu gdje je bila dok su joj navodno zlostavljali dijete

Popović: Pitajte Severinu gdje je bila dok su joj navodno zlostavljali dijete
Foto: Josip Regovic, Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"SADA kada sam upoznat sa službenim izvještajima iz škole mogu samo potvrditi svoju prethodnu izjavu, nikakvog zlostavljanja djeteta od strane učiteljica nije bilo. Igor Kojić se ponašao agresivno i neprimjereno i za to mora odgovarati. Cijeli incident je insceniran. Pitajte Severinu gdje je ona bila za to vrijeme dok su joj navodno 'zlostavljali' dijete i sve će vam biti jasno, ako vam kaže istinu, naravno", rekao je Milan Popović za Blic komentirajući optužbe Severine Kojić da su učiteljice u zagrebačkoj školi zlostavljale njenog sina Aleksandra te da nisu dopustile njenom suprugu Igoru Kojiću da dječaka odvede kući.

Novinari srpskog portala pitali su ga je li istina da je Kojić dječaku suflirao da ne sluša učiteljice i da pobjegne iz škole te da ga je Severina cijelo vrijeme čekala ispred u automobilu, Popović je odgovorio: "Ovo su detalji koje ne bih smio komentirati, s obzirom na to da je istraga u tijeku."

Popović je putem medija pozvao hrvatske institucije da reagiraju, ali i demantirao da je rekao da je ovo pokušaj zastrašivanja njega.

"Ne sjećam se da sam pričao o zastrašivanju mene, možda ste mislili na zastrašivanje svih sudionika sistema socijalnog rada, sudova, i slično. Većina izgovorenog od strane Severine Kojić je kazneno djelo, suludo je otkrivati imena sudaca, prozivati ih u medijima i govoriti o detaljima postupaka koji se vode. Ovo su sve odlike kaznenih djela, nadam se da će institucije u Hrvatskoj već jednom stati ovome na put. Pored toga, ovdje se naravno radi i o zloupotrebi djeteta u cilju samopromocije Severine Kojić, čija popularnost je drastično opala u posljednjih godinu-dvije dana", rekao je.

O posljednjoj presudi donesenoj protiv Severine rekao je: "A što da kažem?! Nažalost, to je agonija koja traje godinama, ali i dalje vjerujem u institucije i jedva čekam kraj..."

Prokomentirao je i prijave koje je Severina navodno podnijela policiji protiv svojih susjeda.

"Bilo bi smiješno da nije istinito. Jedan susjed mi se javio jučer i rekao da ga je Severina prijavila policiji zato što ga je vidjela da na ulici ispred njene zgrade priča sa mnom. Inače, čovjek je počasni građanin Beograda. Drugi susjed joj je sumnjiv zato što puši na svojoj terasi i stalno gleda u njen prozor. Treći susjed zato što gleda kroz špijunku kad ulazi u zgradu. Sami procijenite o kojoj fazi se ovdje radi", rekao je Popović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara