Simon Cowell nije dočekao zaručnicu u zračnoj luci te ju je ostavio pred svojim vratima bez ključa

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

SIMON COWELL izgradio je karijeru brinući se za potrebe brojnih talentiranih pjevačkih zvijezda poput Susan Boyle, Leone Lewis ili članova grupe Westlife, ali svojoj zaručnici ne iskazuje niti približno toliko pažnje. Britanski glazbeni mogul zaprosio je svoju djevojku Mezhgan Hussainy na Valentinovo, no u posljednje se vrijeme pričalo o njihovom prekidu.

Simon i Mezhgan nisu tjednima viđeni zajedno, no oboje su demantirali prekid. Glasnogovornik Simona Cowella Max Clifford rekao je da će se par vidjeti ovog tjedna, što se i dogodilo, no izostao je romantični susret. Simon je svojoj dragoj platio let u prvom razredu i poslao po nju svoj Rolls Royce, ali nije se pojavio u zračnoj luci kako bi osobno dočekao zaručnicu.

Činilo se da to lijepoj vizažistici ne smeta, no izgubila je živce čekajući da joj netko otvori vrata u Simonovom domu. Cowell očito nije dao ključ svojoj zaručnici pa je ona provela neko vrijeme čekajući s kovčezima pred njegovim vratima i nervozno stišćući zvono. Lijepa je Afganistanka provela cijeli dan sama u Simonovoj vili dok je njen dragi radio, no navodno ju je navečer odveo u restoran.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara