Simona Gotovac: Baš sam kao Posh Spice!

Simona Gotovac: Baš sam kao Posh Spice!

SIMONA GOTOVAC, ili kako se sama voli nazivati - Simonica, visoka je 178 centimetara i ima 59 kilograma, međutim, smatra da je predebela i po tom pitanju čini sve kako bi skinula barem četiri kilograma. "Uskoro ću na revijama početi nositi kupaće kostime, tako da moram smršavjeti barem četiri kilograma jer će fotografi zumirati moju stražnjicu i zato moram izgledati savršeno!", primijetila je Simon(ic)a, koja zato svakodnevno u teretani pretrči 70 kilometara.

"Puno jedem, ali nisam bulimična. Pa kako bih trčala i znojila se da sam bulimična. Stalno bih bila umorna", rekla je Simona koju je nedavno teta Zlata optužila za bulimiju. Čini se kako Simona ipak nema opaku bolest povraćanja, već sva strepi kako će njezina stražnjica izgledati na fotografijama za vrijeme revija. "Povodom revija sam skratila kosu jer mi je bila kao metla, a Siniša Glumičić me je savjetovao da se ponovno obojim u boju meda", rekla je manekenka u posljednje vrijeme zadužena za bacanje šala u društvu, pa je na snimanju jednog editorijala rekla kako planira svom suprugu pokloniti majicu na kojoj će biti ispisano: "Property of Simona Gotovac", drugim riječima, "U vlasništvu Simone Gotovac".

"Imamo veliki bračni krevet pa se svi možemo stisnuti!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U društvu Stefana Lupina i dizajnerice Kristine Špirk, Simona se osjećala ugodno i još jednom društvo zabavljala šalama i pošalicama: "Imam svoju dizajnericu, vizažisticu, glasnogovornicu i fotografa. Srećom, Ante i ja imamo veliki bračni krevet pa se možemo svi stisnuti. Baš sam kao Posh Spice!", nadodala je manekenka koja će se uskoro šetuckati po revijama najvećeg domaćeg festivala mode Cro-a-Portera.

G.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara