Simona Šajn: Mislim da me Zvonimir Mihanović ostavio zbog druge cure

Foto: Index, mihanovic.com

SIMONA ŠAJN nakon nekoliko mjeseci prekinula je svoj bliski odnos sa slikarom i umjetnikom Zvonimirom Mihanovićem. Razlog njihovog prekida nije bila nova Simonina simpatija već navodno Zvonimirova. Iako je bliska prijateljica Simone izjavila da se manekenka već mjesec dana viđa sa 25-godišnjim Kristijanom Mendesom, Simona je to demantirala. "Glupost! Ja i Kristijan smo dobri, ali nismo zajedno. Ja njega imam na Facebooku za prijatelja, ali zato jer mu znam seku Kristinu s kojom sam jako dobra. On nije treća osoba zbog koje ja i Zvone više nismo zajedno", demantirala je spekulacije Simona.

Treća osoba o kojoj svi govore je navodna nova Zvonimirova cura"

Na upit da nam komentira što joj je značila treća osoba iz njenog Facebook statusa koji je prije nekoliko dana glasio: "Kraj jedne ljubavi...Oprostila sam, ali neću zaboraviti... Zašto postoji toliko zla i ljubomore? Zašto? Kad mi je najljepše dođe ‘netko’ i to upropasti... Zašto se ‘netko’ miješa u moju, ali i Gabrijelinu sreću?", Simona je odgovorila: "Zvone je meni rekao kako se više ne možemo viđati jer mu prijete iz podzemlja i mafije da me mora ostaviti, ali to je glupost. Stvar je u tome da je on navodno našao novu curu. Nema to veze s nikakvim prijetnjama. Moja savijest je čista. Nisam tužna koliko sam razočarana", priznala nam je Simona."Naša veza nikad nije bila seksualna"

"Nemojte me krivo shvatiti, naša veza nikad nije bila seksualna, ali ja sam u njemu vidjela nekoga tko je dobar, tko je bio zaštitnik meni i mojoj Gabici", prokomentirala nam je Simona o tome što je vidjela u 38 godina starijem slikaru.

"Takvo nešto bih očekivala od Ante, ali ne i od Zvonimira"

Simona se tijekom razgovora za Index.hr osvrnula i na svoj nedavni put u Ameriku gdje je bila s umjetnikom. "Nisam ja tražila da idem s njim u Ameriku, ja sam tamo bila dvadeset puta. Sve što smo imali, bilo je na njegovu inicijativu. Tako nešto bih očekivala od Ante, naša veza je bila turbulentna sedam godina i ja sam pretpostavljati da će završiti onako kako je završila, ali od Zvonimira nisam očekivala da će se tako ponašati", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara