"Sirotinjski Leonardo DiCaprio": Internet je lud za Rusom koji izgleda kao slavni glumac

"Sirotinjski Leonardo DiCaprio": Internet je lud za Rusom koji izgleda kao slavni glumac

Foto: Splash

LICE Leonarda DiCaprija postalo je planetarno poznato. Dobitnik tri Zlatna globusa (i zasad nijednog Oscara) glumio je u brojnim filmovima te je proputovao gotovo cijeli svijet u sklopu svoje kampanje o klimatskim promjenama.

No što da 41-godišnji Leo nije rođen s glumačkim talentom i da mora raditi neki "običniji" posao? Možda bi postao policajac, a upravo u policijskim redovima u Rusiji internet je pronašao njegovog dvojnika.

Od četvrtka se na Twitteru masovno dijeli fotografija ruskog policajca koji sliči slavnom glumcu, piše Daily Mail. Njegovo ime još nije poznato, no ono što je očito jest da ima slične crte lica kao DiCaprio. Među njima su nebeski plave oči i pomalo neuredan izgled. Čak je i građa tijela slična Leovoj, koji je poznat kao glumac koji ne pati na mišiće.

"Leo bi trebao snimiti film s ovim likom" i "Napravite mu makeover, nek malo smršavi. U svakom slučaju je njegov dvojnik", samo su neki od komentara na račun "ruskog Leonarda DiCaprija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su pozvali slavnog glumca da se sam uvjeri u sličnost. "Ljudi su primijetili tvog izgubljenog brata blizanca iz Rusije", napisali su neki.

Šale na račun ove situacije već su krenule pa se neki zezaju da je ruski policajac fatalan za Čečenke kao što je Leo fatalan za ostatak svijeta.

Leo je ranije otkrio da je ruskog podrijetla pa je moguće da je policajac njegov daleki rođak. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara