Sjećate se nje? Preslatka Connie iz talent showa izrasla je u pravu ljepoticu

Sjećate se nje? Preslatka Connie iz talent showa izrasla je u pravu ljepoticu
Foto: YouTube, Instagram

DVANAEST godina nakon što je u glazbenom natjecanju "Britain's Got Talent" preko noći postala zvijezda, Connie Talbot vraća se na istu pozornicu. Djevojčica koja je javnost šarmirala krnjavim osmijehom i anđeoskim glasom danas ima 18 godina i prava je ljepotica.

Connie je jedna od zvijezda posebne sezone ovog reality showa nazvane "BGT: Champions", u kojoj se natječu pobjednici i istaknuti natjecatelji iz svih dosadašnjih sezona. "Connie, imaš zube!" našalio se Simon Cowell ugledavši prvu dječju zvijezdu nastalu iz ovog realityja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jkkkk flights delayed...

A post shared by CONNIE (@officialconnietalbot) on

Godine 2007. Connie se proslavila izvedbom klasika "Over the Rainbow", a ovog će se puta, piše Mirror, natjecati vlastitom pjesmom uz glasovir. "Kad se pogledam iz tog razdoblja, čini mi se kao da je u pitanju druga osoba. Bila sam tako mala i nisam imala prednje zube. Još ne mogu vjerovati da sam došla do finala. Nije me uzrujalo to što nisam pobijedila, jednostavno mi je bilo drago da sam dio svega toga. Rizik je stati pred suce opet, ali mislim da je 'BGT: Champions' zapravo idealan završetak", izjavila je mlada pjevačica.

U finalu je prije dvanaest godina izgubila od Paula Pottsa, opernog pjevača koji je nakon toga, za razliku od nje, dobio diskografski ugovor, a koji se također natječe u ovoj posebnoj sezoni. 

"Nije mi smetalo to što sam ostala bez ugovora, jednostavno sam bila premala", rekla je Connie. Unatoč tome što nije osvojila pobjednički ugovor, Connie je itekako zainteresirala diskografe pa je prije šesnaeste godine izdala čak pet albuma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

City life or country life?🌇🏞

A post shared by CONNIE (@officialconnietalbot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m either under dressed or over dressed-there’s no inbetween 🤦🏼‍♀️

A post shared by CONNIE (@officialconnietalbot) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara