Skandal: Bono Vox u "stiskavcu" s jedva punoljetnim studenticama

Skandal: Bono Vox u "stiskavcu" s jedva punoljetnim studenticama

BONO VOX, frontmen jedne od najpopularnijih rock grupa današnjice U2, uhvaćen je kako svoj godišnji odmor provodi u društvu gotovo trideset godina mlađih obožavateljica. Slike njihova zajedničkog ljetovanja procurile su u javnost nakon što su ih dvije tinejdžerice objavile na svojim Facebook profilima. Andera i Hannah na slikama polugole sjede u krilu glazbenika, koji je proteklih 26 godina u braku s Alison Hewson; nose njegove naočale i šešir, koji su njegov zaštitni znak.

"Mi smo isključivo prijatelji, naše prijateljstvo nikada nije prešlo 'onu' granicu. Uopće se ne mogu zamisliti s nekim tko je toliko stariji od mene. Bono i ja smo prijatelji već godinama", izjavila je 19-godišnja Andrea. Veselo društvance, koje se zabavljalo na luksuznoj jahti koja je u vlasništvu gitarista U2-a, usidrilo se u najpopularnijem turističkom sredozemnom ljetovalištu St Tropezu. Nekoliko fotografija pokazuje da su kokteli bili neizostavan rekvizit njihovih privatnih zabava, na kojim se Bono, koji slovi kao veliki humanitarac, nimalo ne ustručava pipati i grliti ove dvije, jedva punoljetne, mlade dame.

Bono šetao plažom u zagrljaju obje "prijateljice", dok je žena doma čuvala četvero djece

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz glazbenika i dvije "klinke" četvrti član posade bio je njegov dugogodišnji prijatelj Simon Carmody, tako da su bili pravedno raspoređeni - "dva na dva". Slučajni prolaznici izjavili su i kako je četvorka viđena u šetnjama plažom gdje je Bono bezbrižno grlio obije "prijateljice". Reakcija Bonove žene na ove fotografije još nije poznata. Par koji je u braku 26 godina do sada nije imao nikakvih javnih ispada i svađa. Činilo se kako je Bono uzoran muž kojeg se samo može poželjeti, ali ove fotografije, čini se, pokazuju suprotno. Hoće li ovo poljuljati njihov idealan brak, i hoće li se i oni odlučiti na razvod, koji je sve se više čini postao trend, to ćemo još vidjeti.

S.C.
Foto: Facebook

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara