Skromni Marko Grubnić: Moja knjiga bit će pravi ljetni hit

MARKO GRUBNIĆ, modni stilist koji će si ubrzo moći tepati kako je postao i književnik, jučer se zabavljao u prepunoj Piranhi koja je obilježavala šestu godišnjicu najpopularnijeg programa u gradu - R'n'b Confusiona. Iako inače naprosto obožava pozirati pred fotografima sinoć se Marko pošto poto htio sakriti pred bljeskovima fotografa koji su kružili okolo. No Indexu se Grubnić nije uspio sakriti.

"Ipak je sve to showbiznis!"

Zanimalo nas je što čovjek po zanimanju modni stilist skriva kada svi dobro znamo da praktički živi od popularnosti. "Prijatelji su me pozvali da im se pridružim, uvjerili su me kako je sve to tamo super zabavno i eto ja sam se nekom igrom slučaja odlučio za Piranhu. Uz to danas je neradan dan pa sam si rekao 'zašto ne' i izašao malo se zabaviti", rekao nam je Marko i nastavio: "Nisam se želio slikati jer sam izašao privatno, sa svojim prijateljima koji nisu javne osobe i nekako smatram kad izađem tako strogo privatno želim da tako i ostane, ne volim se naslikavati su tim prigodama".

Kako je Marko jedna od onih osoba koju se ili beskrajno mrzi ili voli, tako je bilo i sinoć. Okupljeni su znali dobaciti i koju smicalicu na njegov račun. Mačak se nije previše opterećivao sa tim jer kako kaže "gdje bih ja stigao kada bi se opterećivao sa svime što mi se kaže, znam da dobro radim svoj posao i to mi je najvažnije". Iako nema tipičan posao od 8 do 4, Marko priznaje da neće imati godišnji odmor od nekih mjesec dana. "Bit ću sretan ako uspijem spojiti dva slobodna tjedna". Otkrio nam je i svoju ljetnu destinaciju: "Planiram otići malo i izvan Hrvatske, gdje me nitko ne prepoznaje i gdje nitko neće upirati prstom u mene. Mislim da ću posjetiti Grčku".

Kako je ovih dana zauzet oko skorog promoviranja svoje nove knjige koja se željno očekuje među celebritijima, modni stilist vjeruje kako će knjiga biti pravi ljetni hit. Tvrdi da je uložio dosta truda u pisanje, ali da je i sve potkrijepio privatnim fotografijama. "Ne vjerujem da će se tu itko naljutiti", rekao je Grubnić pritom misleći na svoje celebrity prijatelje koji su i tema ove knjige. Svoju misao dovršio je pametnim zaključkom: "Ipak je sve to showbiznis!"

S.C.
Foto: Goran Perešin, Igor Sombolec (Cropix)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara