U ovom horoskopskom znaku rađa se najviše bogatih i slavnih

U ovom horoskopskom znaku rađa se najviše bogatih i slavnih
Foto: Instagram

 

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ANALIZIRAJUĆI koji je horoskopski znak najdominantniji među poznatima i slavnima, znanstvenici su otkrili da je riječ o Vodenjaku.

Metodom nasumičnog odabira ljudi s raznih područja i karijera, istraživanja provedena na sveučilištu u Arkansasu pokazala su da
su upravo Vodenjaci najčešće povezani sa slavom i bogatstvom, a pogotovo oni rođeni u jednom periodu koji taj znak obuhvaća. Riječ je o osobama rođenima između 20. siječnja i 18. veljače.

U tu grupu spadaju brojni glumci, političari, uspješni znanstvenici, pisci i slična, često poželjna zanimanja.

Početni uzorak brojao je sto ispitanika, a potom se proširio na 200 pa onda na 300 osoba, a korelacija između znaka i zanimanja samo se širila kako je uzorak rastao.

Iako su u životu ostvarili ono o čemu većina sanja, Vodenjaci su na glasu kao buntovni karakteri, ali i kao snažni mislioci koji se ne boje biti čudni i jedinstveni, piše Vice. Upravo to je njihova tajna formula koja ih je plasirala u sam vrh, a neke od poznatih faca
koje svoju slavu duguju tome su Oprah Winfrey, Bob Marley, Cristiano Ronaldo i Ashton Kutcher.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara