Slastičarnica u kojoj je navodno smijenjen Kolindin savjetnik zeza se na Fejsu

Slastičarnica u kojoj je navodno smijenjen Kolindin savjetnik zeza se na Fejsu
Foto: Pixsell/Goran Stanzl/N1

NAKON što je bivši savjetnik predsjednice RH u sinoćnjem priopćenju za javnost napisao da je za svoju smjenu doznao u "kafiću Torte i to", a kriminalist i stručnjak za sigurnost Željko Cvrtila komentirao kako se takve stvari ne rješavaju u birtijama, reagirali su i iz spomenute slastičarnice.

Mate Radeljić je između ostalog naveo kako mu je odluku o smjeni priopćio šef SOA-e Davor Franić, i to po Kolindinoj zapovijedi. Kako tvrdi Radeljić, šef SOA-e mu je rekao "da je spreman, ako dobije takav zadatak, i autom se zabiti'' u njega.

Njegovu izjavu je za N1 komentirao kriminalist i stručnjak za sigurnost Željko Cvrtila, koji kaže kako ne bi trebalo biti moguće da SOA smjenjuje savjetnike predsjednice.

"To ne bi trebalo biti moguće, ako je tako, onda je žalosno. Onaj tko je mogao smijeniti savjetnika je onaj tko ga je imenovao – predsjednica. Eventualno je taj razgovor mogao obaviti šef Ureda predsjednice i to u službenim prostorijama, a ne u nikakvim birtijama", rekao je Cvrtila, a na njegovu izjavu reagirala su i iz Torte i to.

"Poštovani, mi nismo birtija, mi smo fini birc", napisali su.

Kolinda kaže da su optužbe bivšeg savjetnika laži i apsurd.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara