Slavko Sobin odgovorio ekipi koja ga sprda zbog Generala: U moju obranu...

Slavko Sobin odgovorio ekipi koja ga sprda zbog Generala: U moju obranu...
Foto: Instagram

NAKON emitiranja druge epizode serije General gledatelje je, sudeći po reakcijama s društvenih mreža, do suza nasmijala scena u kojoj glumac Slavko Sobin u ulozi Arapina viče: "Polegnite deve" ljudima na konjima. 

Glumac se ubrzo oglasio na Instagramu objavivši selfie s devom i kratku poruku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U moju obranu, bile su neke deve na setu 😂😂😂😂😂😂 evo bar dvije na slici.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

"U moju obranu, bile su neke deve na setu. Evo bar dvije na slici", napisao je i nasmijao fanove šalom na vlastiti račun.

"Svaka sličnost sa stvarnom životinjom je slučajna", komentirala mu je Viktorija Rađa. 

Javili su se i drugi Slavkovi pratitelji i fanovi. 

"Kako ste slični, umirem", "Ne mogu a da ne primijetim sličnost", "Skoro mi dođe da pogledam seriju. Skoro", pisali su mu oni. 

Scena s devom je bila jedna od najzapaženijih, ali ljude su na društvenim mrežama nasmijali i brojni drugi detalji poput bizarnih dijaloga te redoslijeda događaja koji se u seriji odvijaju skoro bez ikakvog logičnijeg smisla. 

Tako je general Gotovina već u prvih 15 minuta uspio ratovati u pustinji, dobiti metak u glavu, pasti u komu, oporaviti se i otići u Kolumbiju, gdje se odmah i zaljubio. 

Mnogi su također primijetili američki naglasak Gorana Višnjića koji glumi generala Gotovinu, a neki su izrazili nadu da pravi general Gotovina ne gleda seriju. Slična reakcija gledatelja bila je i nakon emitiranja prve epizode serije. 

Scenarist i redatelj Generala Antun Vrdoljak je scenarij napisao na temelju knjige Nenada Ivankovića Ratnik, pustolov i general. Serija, a ni film koji je objavljen nešto ranije nisu oduševili ni našeg Hrvoja Marjanovića, ali je, slično kao i neki gledatelji, u svemu pronašao svijetlu točku. 

"Ako ste jedan od onih koji s ironičnim odmakom pronalaze zabavu u trešu, General je prava riznica dragulja jer svakih nekoliko minuta netko teatralno provali nešto što istog trena poželite podijeliti s prijateljima koji uživaju u istim sranjima kao i vi. U tom slučaju teško je ne uživati u ovom domoljubnom mokrom snu jer serija vas jednostavno poziva da se napljugate i glasno ponavljate pizdarije koje likovi u seriji prevaljuju preko usta. Na kraju krajeva, kao porezni obveznik jednim ste dijelom sve ovo i platili pa se, ako ništa drugo, barem možete zajebavati", zaključio je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara