Slavne gole plavuše u engleskom Big Brotheru

Slavne gole plavuše u engleskom Big Brotheru
PRODUCENTI reality showa koji je dobio svoje verzije širom svijeta odavno su shvatili da seksi ljepotice privlače gledatelje pred male ekrane, osobito kada se ne srame pred kamerama.

Zbog toga su u novu seriju engleskog Velikog brata sa slavnim osobama uveli dvije poznate plavuše koje su se već slikale gole za muške magazine.

42-godišnja silikonska glumica Brigitte Nielsen proslavila se svojevremeno brakom sa Silvesterom Stalloneom, a poznato je i po tome da nikada ne nosi gaćice.

Najavila je da će prilikom kuhanja u kući polako svlačiti odjeću sa sebe i zavoditi prisutne muškarce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
33-godišnji model Caprice pristala se pojaviti u showu nakon obećanog honorara od 110.000 funti, a pred ekranima je uzburkala maštu gledatelja priznajući u "igri istine" da još nikada nije spavala sa ženom, ali mašta o tome.

Producenti su muške i ženske ukućane smjestili u istu spavaonicu, ali su im priredili i posebnu sobu s velikim vodenim krevetom kako bi se mogli seksati pred kamerama.

Na engleskim kladionicama na takvu mogućnost za uloženu funtu mogu se dobiti dvije.

Ukućani su odradili i prvi zadatak u kojem su odabrali svoju kraljicu čije želje moraju svi ispunjavati, a izglasana Lisa već je naredila da joj Brigitte mora zagrijati dasku na WC-u prije upotrebe.

Show slavnih privukao je veliku pažnju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara