Slavni dečki iza rešetaka

NAKON uhićenja Michaela Jacksona britanski tabloid "Sun" potrudio se objaviti podužu listu njegovih kolega iz showbusinessa koji su u životu imali posla s policijom i završili iza rešetaka.

Ozzy Osbourne uhićen je 1982. godine u čuvenom Alamu u Texasu kada je urinirao na ulici odjeven u žensku odjeću, dok je drugi stari rocker Mick Jagger završio iza brave 1967. godine zbog posjedovanja droge. Osuđen je na tri mjeseca zatvora, ali je nakon žalbe pomilovan.

Glumac i sportaš O.J. Simpson osumnjičen je za ubojstvo bivše supruge, ali je nakon maratonskog sudskog procesa oslobođen. U građanskoj parnici njenoj je obitelji ipak morao platiti 23 milijuna dolara.

Hugh Grant uhićen je u Los Angelesu 1995. godine kada se u njegovom autu našla prostitutka, a poznati pjevač R. Kelly još čeka suđenje zbog video snimke na kojoj se seksa s 13 godišnjom djevojčicom pa može završiti u zatvoru 22 godine.

Nick Nolte je lani priveden zbog vožnje u alkoholiziranom i drogiranom stanju i osuđen na tri godine uvjetno, a bogataš Bill Gates kao mladić se izvukao s manjom kaznom zbog vožnje bez dozvole.

P. Diddy se dugo mučio na sudu zbog posjedovanja oružja prilikom pucnjave u noćnom klubu u New Yorku, ali je na kraju oslobođen.

Boksački šampion Mike Tyson zbog silovanja Miss Amerike u hotelskoj sobi proveo je u zatvoru šest godina, a glumac Robert Downey Jr. bio je iza rešetaka 6 mjeseci zbog uživanja raznih droga za vrijeme uvjetne kazne.

Slavni Eminem uhićen je zbog prijetnji oružjem ljubavniku svoje bivše supruge, ali se izvukao uvjetnom kaznom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara