Slijepa Hrvatica koja je osvojila Njemačku ide na Doru: "Tako sam sretna"

Slijepa Hrvatica koja je osvojila Njemačku ide na Doru: "Tako sam sretna"
Screenshot: YouTube

BERNARDA BRUNOVIĆ, porijeklom Hrvatica koja živi u Švicarskoj, oduševila je svojim nastupom u njemačkoj verziji showa "The Voice", a sad će svoj talent pokazati i na Dori te pokušati osvojiti mjesto hrvatske predstavnice na Eurosongu.

Bernarda je slijepa od rođenja te iza sebe ima čak 33 operacije. Na Dori će izvesti pjesmu "I Believe In True Love", a koliko je sretna zbog sudjelovanja na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, pokazala je na Facebooku gdje je podijelila vijest o sudjelovanju i napisala: "Tako sam sretna!"

Osim što pjeva, Bernarda i piše pjesme pa je tako sudjelovala i u nastajanju ove koju će izvesti na Dori. Prije nastupa u njemačkom "The Voiceu", rekla je da su joj neke od tih pjesama spasile život.

"Čula bih neku pjesmu u teškom trenutku i dobila bih volju i snagu da ustanem i borim se dalje", rekla je.

"Imala sam takvu želju da vidim, imam 33 operacije iza sebe. Ali nijedna operacija nije pomogla, nada je stalno bila tu i uvijek je iznova uništena. Na jednoj operaciji sam izgubila lijevo oko i sad imam staklenu protezu. U dobi od 15 godina rekla sam da mi je dosta, bilo je previše bolnica, lijekova, narkoza...", ispričala je ova inspirativna 25-godišnjakinja.

Bernarda se 2011. godine natjecala na švicarskom izboru za pjesmu za Eurosong te završila na drugom mjestu. Pobjeda joj je pobjegla za dlaku. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara