Slovenci uključeni u Durexovo istraživanje

SLOVENIJA, Švicarska, Makedonija, Japan, Irska, Izrael, Grčka i Brazil ove su godine prvi put uključene u Durexovo istraživanje seksualnih navika u kojemu je ispitano 350.000 ljudi iz 41 države, a pokazalo je da se Slovenija po svim pokazateljima "nalazi u zlatnoj sredini", izvijestila je slovenska novinska agencija STA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Istraživanje je pokazalo da su seksualno najaktivniji Francuzi koji u prosjeku spolno opće 137 puta na godinu, a Slovenci su blizu sa 112, dok je svjetski godišnji prosjek 103. Slovenija je u zlatnoj sredini i u drugim kategorijama, na primjer u dužini seksualne predigre. Slovenci se ponašaju sukladno svjetskim standardima i na području seksualnih pomagala i stimulatora, broja partnera kao i životne dobi u kojoj ulaze u seksualni život.

I slovenski ukus u pogledu seksepila sličan je svjetskom jer je većina ispitanika sa sunčane strane Alpa kao najprivlačnije filmske zvijezde navela Brada Pitta i Angelinu Jolie, navodi među ostalim iz istraživanja Durexa slovenska agencija STA.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara