Smršavjela je čak 118 kilograma, a onda se našla u još većem problemu

Smršavjela je čak 118 kilograma, a onda se našla u još većem problemu
Foto: Instagram/GoFundMe

CATHERINE SHANKLIN iz Oklahoma Cityja imala je 190 kilograma i nije bila u stanju sama zavezati vezice, a kad bi se popela uz stepenice, jedva bi mogla disati. U tri godine izgubila je čak 118 kilograma, no sad se našla u velikom problemu jer joj je ostao višak kože koji teži čak devet kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Shank (@cshank1986) on

Zbog prekomjerne težine Catherine je imala problema sa zdravljem. Između ostalog patila je od dijabetesa i visokog krvnog tlaka, a imunitet joj je bio jako slab. Iako su joj liječnici savjetovali da ugradi želučanu premosnicu, ona je odlučila kilograme izgubiti prirodnim putem, a za to su joj trebale pune tri godine. 

"Trebale su mi tri godine da izgubim kilograme. Još uvijek se šokiram kad vidim fotografije i pitam se jesam li to zaista ja. Presretna sam što sam to uspjela postići vlastitim snagama. Višak kilograma me sprječavao u puno stvari. Nisam mogla zavezati vezice niti se penjati po stubama bez da ostanem bez daha", ispričala je za Daily Mail. 

No, nakon gubitka kilograma, ostao joj je veliki višak kože. Trenutno putem Go Fund Me kampanje skuplja sredstva za operaciju koja joj je jedina opcija da se riješi devet kilograma kože. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Shank (@cshank1986) on

"Kad sam započela sa skidanjem kilograma, nisam ni razmišljala o tome koliko će mi kože ostati. Osjećam se kao da me stalno vuče gravitacija zbog toga. A čak i ako se trudim ne razmišljati o tome, taj višak utječe na to kako gledam sebe. Napravila sam zaista veliki posao, a kad se pogledam u ogledalo, vidim samo taj višak", rekla je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara