Snimatelj kojeg je Severina pustila u svoju sobu: Uspio sam dobiti stvarnu Severinu

Snimatelj kojeg je Severina pustila u svoju sobu: Uspio sam dobiti stvarnu Severinu

Tekst: I.M.
Foto: Regional Express

NA OVOGODIŠNJEM Zagreb DOX-u biti će prikazan i dokumentarac "Da se pretvorim u Severinu" autora Darka Drinovca. Film je nastao u četiri dana uoči Severininog koncerta u beogradskoj Areni, a iz 18 sati snimljenih materijala Drinovac je za polusatni crno-bijeli dokumentarac izrezao samo kadrove tijekom kojih Severina nije bila svjesna da je se snima.

Dokumentarac Severinu prikazuje kao smirenu, zabavnu, fokusiranu, radoholičarku, freak control, seksi i duhovitu osobu. Drinovac je svojom kamerom zabilježio trenutke kao što su probe na sceni, probe šminke i kostima, buđenje uz masažu zbog naporne koreografije nastupa, posjete Gorana Bregovića i Severininog dečka Slavka Šajinovića te večera sa Marinom Tucaković i estradnim menadžerom Rakom Marićem.

"Nisam radio reality show, upravo obrnuto, pokušao sam u film staviti samo trenutke kad Severina nema osjećaj da je snimam. Provodio sam 15 i više sati dnevno s njom, tako da je na kraju morala zaboraviti da je snimamo. I zato sam uspio dobiti stvarnu Severinu. Time sam najzadovoljniji u filmu", rekao je za Globus režiser i snimatelj filma Darko Drinovac, s kojim je Severina surađivala na svojim spotovima "Gade" i "Haljinica boje lila".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam se zaljubio... Ipak sam otac malog djeteta i imam suprugu"

"Severina ima povjerenja u mene, zna da neću s materijalom raditi ništa što bi joj naškodilo. Ali, prisutnost kamere uvijek stvara malu napetost. Ipak, dopustila mi je da je pratim na večere i dođem u sobu rano ujutro, kad je bez šminke, zatim u svlačionicu prije samog izlaska na scenu - visoko na sajlama, kad se otvori veliko srce na kojem piše S, iz kojeg izlazi Severina...", naveo je Drinovac.

"Ona je prekrasna žena. Ne morate se zaljubiti u nju, ali ćete je zavoljeti. Ako vas pusti blizu, onda će to biti jer ima povjerenja u vas. Nisam se zaljubio... Ipak sam otac malog djeteta i imam suprugu", dodao je poznati režiser i snimatelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara