Soprano fliperi stižu na hrvatsko tržište

MADE in America fliper, s temom iz popularne serije o mafijaškoj obitelji Soprano, uskoro bi se trebao naći u hrvatskim barovima i restoranima. Izlazak "The Sopranos" flipera na tržište predviđen je u ožujku, a prema najavama proizvođača, bit će pravi hit.

Vlasnik Stern Pinballa koji proizvodi "The Sopranos", Gary Stern, tvrdi da su za njegov najnoviji proizvod zainteresirani i kupci iz Hrvatske koji žele flipere ponuditi gostima hrvatskih restorana i barova.

Jedan od distributera igre tvrdi da ima narudžbu iz Njemačke i to "od tipa koji nikada nije čuo za Sopranose, ali je igrao fliper na jednom sajmu te je zavolio igru”. "The Sopranos" se zaigranom Nijemcu toliko svidio da je odlučio naručiti jedan samo za sebe.

Igra je, poput serije, šarolika, komična, lucidna i pomalo rizična. Stražnja i bočne ploče prikazuju likove iz serije, pa su tako Tony, Carmela, Paulie Walnuts, Silvio, Ujak Junior, Chris i ostali, dio dekora flipera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sama igračka ploča puna je detalja iz serije, pa se kuglica flipera provlači između znaka  Meadowlandsa, dvije go-go plesačice, ribe koja govori i replike Pulaski Skywaya. Gledatelji serije će znati o kojim se detaljima radi, ali i onima koji nisu odlični poznavatelji Sopranosa, Gary Stern obećaje puno zabave.

Pored zabavnog vizualnog izgleda, fliper odlikuju britki zvučni komentari koji prate igru, a radi se o poštapalicama koje popularni glumci izgovaraju u seriji. Tako možete čuti komentare Stevea Van Zandta (lik Silvia), Lorraine Bracco (lik Dr. Melfi), Vincent Pastore (Big Pussy), Edie Falco (Tonyjeva supruga Carmela) i Dominica Chianese (Ujak Junior), a naravno tu je i legendarni Tony.

Cijena flipera je 4,199 američkih dolara, a sudeći prema najavama proizvođača, zainteresiranih za kupnju neće nedostajati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara