Spacey, Šerbedžija i Štrok luksuznom jahtom nasukali se na Elafitima

Spacey, Šerbedžija i Štrok luksuznom jahtom nasukali se na Elafitima

JAHTA Gorana Štroka, vlasnika luksuznih dubrovačkih hotela i jednog od najbogatijih Hrvata sa stalnom adresom u inozemstvu, nasukala se u Malostonskom zaljevu u dubrovačkom arhipelagu. Štroku su na jahti "Luka 0" gosti bili oskarovac Kevin Spacey i glumac Rade Šerbedžija u trenutku kada su ih plovilo i more iznenadili, prenosi lokalni dubrovački portal dubrovnik.net. Luksuzno plovilo nasukalo se u tjesnacu između Broca i Stona, a nakon što je Štrok sam pokušao izvući jahtu iz havarije, prokuhali su mu motori te veselom društvu nije preostalo ništa drugo nego da pozove stručnu pomoć koja ih je oteglila u marinu u obližnjem Komolcu.

Kevin Spacey u sred Dubrovnika izvadio džoint i napušio se ko zvijer

Gužvu koja je nastala Rade Šerbedžija i Kevin Spacey mirno su podnijeli, s malom žrtvom Kevina Spaceyja - glumcu je, naime, u more ispao mobitel, koji kasnije nisu našli. Štrokova jahta ostala je na popravku u Komolcu, a društvo je nastavilo avanturu u plavom moru oko Elafita. Kevin Spacey svoj odmor u Hrvatskoj odlučio je provesti u pravom holivudskom hedonističkom duhu - jučer je uhvaćen kako na terasi svoje hotelske sobe među palminim lišćem uživa marihuanu u društvu prijatelja, ali medijska bura koju je tim činom podigao, slavnog glumca nije, izgleda, uopće uzbudila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki oskarovac je uz redatelja i scenarista Charlieja Kaufmana bio glavna zvijezda ovogodišnjeg filmskog festivala u Sarajevu. Kevin Spacey Sarajlijama je priuštio nezaboravnu večer kad ih je pozdravljao, s njima se fotografirao i potpisivao se na male papiriće koje su mu klicajući gurali pod nos. Međutim, kada je stigao u Dubrovnik entuzijazam mu je vidno pao, pa je ceremonijalni dio svojeg posjeta Dubrovniku odradio - tek toliko koliko je trebalo.

49-godišnji glumac proslavio se ulogama u filmovima "L.A. Povjerljivo", "Sedam" i "Vrtlog života". Nakon posjeta Sarajevu i Dubrovniku kreće put Amerike gdje nastavlja sa snimanjem novog filma "Shrink" u kojem Spacey tumači ulogu psihijatra koji liječi holivudske zvijezde, a nakon toga će se početi pripremati za ulogu Lexa Luthora u novom filmu o Supermanu "Čovjek od čelika".

V.V.
Foto: Index, dubrovniknet.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara