"Spavao sam s bratovom ženom, a onda sam saznao da s njom spava i naš otac"

"Spavao sam s bratovom ženom, a onda sam saznao da s njom spava i naš otac"

Foto: Instagram

JEDAN se 28-godišnjak požalio tabloidu The Sunu da mu se život pretvorio u noćnu moru kad je doznao da s bratovom ženom ne spava samo on, nego i njihov otac. Od njihove kolumnistice Deidre zatražio je savjet kako riješiti spornu situaciju.

"Nedavno sam počeo ljubavnu aferu sa ženom svog starijeg brata. Nekoliko godina u braku, no požalila mi se da taj brak uopće ne funkcionira. Sreli smo se u kući mog djeda na rođendanskoj zabavi moje bake, izašao sam kako bih zapalio cigaretu, a za mnom je izašla ona. Rekla mi je da ona i moj brat već dvije godine žive odvojene živote i da je on radije u pubu nego s njom, a seks ne dolazi u obzir. Nikako je nisam mogao smiriti.

Sjeli smo u automobil, a na putu do kuće sve se odigralo jako brzo. Sljedeće čega se sjećam jest da smo bili u njihovom stanu i seksali se. S bratom se nikad nisam slagao, no nije mi bilo lako kad sam se zaljubio u njegovu ženu. No najveći šok dogodio se kad sam doznao da je s njom u vezi i moj otac", opisao je mladić i požalio se da mu otac nije dao savjet što da napravi, već mu priznao da je i on s njom.

"Rekao mi je da je i on u vezi s udanom ženom, a kad sam ga pitao je li to netko koga poznajem, rekao mu je da je to žena njegovog starijeg sina", opisao je.

Dodao je da je nakon toga izletio iz očeve kuće i nije se više javio nikome iz ljubavnog četverokuta. Ljubavnica mui šalje poruke, no on joj ne odgovara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara